2018-06-28 00:04:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Pénzügyei jól alakulnak

Napi horoszkóp június 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars a tizenegyedik sorsterületéről nem engedi meg önnek, hogy magányosan teljen el a mai napja. Legjobban az önhöz hasonló emberekkel érzi jól magát, akikért tűzön-vízen kiáll, és akiktől ugyanezt várja el ön is. Leginkább egy sportegyesületben talál rá a legjobb barátaira a mai napon, ahol lehet, máris segítséget nyújthat, mert a Mars képes váratlan testi sérüléseket okozni.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ön ma kifejezetten lázadó hangulatban van, ennek céltáblája felettese lehet. Nem ajánlatos ujjat húzni a nálunk erősebb emberekkel, ezt ne feledje! Szüleivel se vitatkozzon!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Legyen óvatos ma mindennemű közlekedéssel. Előfordulhatnak most utazással kapcsolatos sérülések. Viszont idegen kultúrák tanulmányozására, nyelvtanfolyamok megkezdésére vagy informatikai ismeretek megszerzésére remek lehetősége nyílik.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma Telihold van a Bak jegyében, ez az ön hetedik sorsterülete, ami valószínűleg önt igen szerelmes, odaadó hangulatba kergeti. A párkapcsolatában felmerül az elköteleződés kérdése. A választ önnek kell tudnia.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Mars ma az ön hetedik sorsterületén vonul át, és megállni készül. Ilyenkor két lehetőség van, vagy önt megérintette jelenlegi párkapcsolata olyannyira, hogy bármit képes megtenni, hogy kapcsolatát működésre bírja, vagy felismeri, hogy annyi terhet és feszültséget jelent önnek ez a kapcsolat, hogy inkább a lezáráson kellene törnie a fejét.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Mars az ön nyolcadik sorsterületén a közös elszámolású ügyek rendezésére sarkallja önt. Valamilyen hagyaték tárgyalása is terítéken lehet most. Esetleg egy vállalkozás megszüntetése az, ami a fejében jár, ezen kicsit gondolkodjon még, mielőtt elsietné a dolgot.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A gyermekei miatt aggódik ma sokat. Lehet, hogy nem úgy sikerült az év végi bizonyítvány, ahogy ön elképzelte, és sajnos kell egy magántanárt fogadni gyermekei mellé, vagy csak nem tudja megoldani a nyári elhelyezésüket. Most úgy érzi, magára maradt gondjaival, partnere sem áll ön mellett.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Megint kitört a családi perpatvar, szüleivel sincs jó kapcsolatban. Uralkodjon magán, járjon edzésre valahová, ahol levezetheti a feszültséget. Ha dühe nem csillapodik, vegye igénybe szakember segítségét. Vagy fektesse energiáját ingatlanja jobbítására, a helyes meder szükséges a felesleges energia levezetésére.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Autójával történhet ma kisebb kellemetlenség, lehet egy egyszerű defekt, de ahhoz elég, hogy önnek kellemetlenséget okozzon. Ha nem autóval közlekedik, akkor is vigyázzon az úttesten. Lehetséges egyet nem értés testvérekkel vagy szomszédokkal. Ön legyen a bölcsebb!


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Telihold ma az ön jegyében van, ez kissé feszültté teheti, pesszimista, úgy érzi a pénzügyei sem alakultak kedvére és ön nem szereti a felesleges köröket. A pénzzel kapcsolatos ügyek szinte biztosak, de lehet pozitív irányú is, például hogy kifizeti ingatlanhitelét.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Mars ma az ön jegyében igen nagy vasakarattal ruházza fel önt, kifejezetten elszánt és semmi nincs, ami meghátrálásra késztetné. Amit ma elhatároz, azt mindenáron véghez viszi. Tanúsítson megértést és alkalmazkodást, ez a legnehezebb feladat önnek.


Halak: II. 19. - III. 20.
Ma jót tenne a lelkének, ha vállalna valamilyen önkéntes munkát. Önben hatalmas a segítőkészség, kész bármikor másokért dolgozni, és szinte „olvas” másokban, mindig tudja, hol van önre szükség.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: